Metin Yeşilyurt, dualarla uğurlandı

TAKİP ET

Samsun'un duayen sanayicisi Cemal Yeşilyurt'un yeğeni, iş adamı Resul Yeşilyurt'un oğlu Metin Yeşilyurt, son yolculuğuna dualar ve gözyaşları arasında uğurlandı.

Samsun’un duayen sanayisi  Cemal Yeşilyurt ile Fazlı, Mustafa, Tahsin Yeşilyurt’un yeğenleri, iş adamı Resul Yeşilyurt’un oğlu, genç iş adamı  Metin Yeşilyurt, hazin bir törenle toprağa verildi.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 53 yaşında hayatını kaybeden 3 çocuk babası iş adamı Metin Yeşilyurt, Trabzon'un Of İlçesi Yemişalan Köyü'ndeki Mimar Sinan Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

TAZİYEYE GELDİLER

Yeşilyurt ailesinin acısını paylaşmak için Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz,  AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bir gece öncesinde taziye ziyaretinde bulunmak üzere Of İlçesi Yemişalan köyüne geldi.

Bu arada, cenaze töreninde Samsun Valisi Osman Kaymak,  Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, eski Samsun Milletvekili Adem Yıldız, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu,  Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır,  Samsun TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Bülbüloğlu, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Günhan Ulusoy, ile Samsun ve bölgeden çok sayıda siyaset, ticaret ve spor dünyasından insan katıldı.

Kaynak; haber gazetesi