Milletvekili adayı Yılmaz'ın şehit hassasiyeti

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe programlarında sürekli görüştüğü şehit ailelerini ziyaret ederek dualarını alıyor, hal ve hatırlarını sormayı ihmal etmiyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, şehit aileleri ve gazilere olan saygısını her programında gösteriyor. Yılmaz, "Şehitlerimiz, gazilerimiz aileleri başımızın tacı, her zaman yanlarındayız." dedi.


YILMAZ'IN ŞEHİT HASSASİYETİ
Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde sürekli şehit aileleri ve gazilerle irtibat halinde olan AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, her ilçe programında fırsat buldukça şehitlerin kabrini ziyaret edip, dualar okuduktan sonra ailelerini ziyaret ediyordu.
Yılmaz, milletvekili adayı olduktan sonrada bu hassas uygulamasına devam ediyor. Yoğun ilçe programlarında, yine şehit ailelerini ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Vezirköprü ilçesinde gün boyu esnaf ziyaretleri ve halk buluşmaları yapan Yılmaz, geçtiğimiz yıl Bitlis'te şehit olan Uzman Çavuş Şuayip Şilepe'in Karabük mahallesinde oturan ailesini ziyaret etti. Aile ile sohbet edip dualarını alan Yılmaz, daha sonra Gömlekhisar mahallesinde iftar programına katıldı.


EL BİRLİĞİ İÇERİSİNDE SORUNLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞTIK
Mahalle sakinleri ile birlikte iftarını yapan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi.
Güzel günlerin gelmesi için 'devam' mesajını yenileyen Yılmaz, "16 yıl içerisinde bizler büyük bir aile olduk. Siyaset bir yana ülkemizin, halkımızın sorunlarını el birliği içerisinde çözmeye çalıştık. Birbirimize duyduğumuz güven ve sevgi sorunlarımızın el birliği içerisinde çözümüne katkı sağladı. Bundan sonrada böyle olacak." dedi.


Yılmaz, akşam ve teravih namazının ardından ilçeden ayrıldı.  Vezirköprü programlarına Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı seçilen Mehmet Kurt ve teşkilat üyeleri katıldı.