Milletvekili Karaaslan nikah şahidi oldu

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'un Ladik ilçesindeki demokrasi nöbetinde nikahlarını kıydıran genç çiftin şahitliğini yaptı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetinden geri kalmak istemeyen Ladikli Emirhan Bayır ve Fatma Demirdağ çifti, nikahlarını binlerce kişi ile birlikte ilçe meydanında kıydırdı. Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kıyarken, şahitliklerini ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı ve AK Parti İlçe Başkanı Fikret Baştan yaptı.

Nikahın ardından genç çifte evlilik cüzdanlarını veren AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Genç çiftimizin nikahını Ladik Meydanı'nda kıydık. Fatma ve Emirhan kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Tarihi bir dönemde hayatlarını birleştirdiler. Hem tarihe hem onlara şahitlik ettik. Meydanlar hayatın ta kendisi. oldu''