Milletvekili Köktaş 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde düzenlenen törene katıldı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kıranköy Mezarlığı Şehitliğinde düzenlenen törene katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103'ncü yıldönümü nedeniyle Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen törene katılarak şehit kabirlerine karanfil bıraktı.  Kabir başında şehit aileleri ile birlikte dua eden Milletvekili Köktaş, "Vatanı ve bayrağı için gözünü kırpmadan  "Ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışıyla mücadele eden kahramanlarımız bu uğurda şehit yada gazi olmuştur.  Şehit ve gazilerimiz bu ülkenin gurur timsalleridir. Onlar Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı, sönmeyen meşalesidir. Huzur ve güvenliğimizi şehit ve gazilerimize borçluyuz.  Bugünde terör örgütlerine karşı yapılan mücadele de Rabbim Kahraman Mehmetçik'imizi muhafaza, Allah ordumuzu muzaffer eylesin.

Allah yolunda, vatanının ve milletinin namusu korumak, bölünmez bütünlüğü sağlamak, mukaddes değerlere sahip çıkmak için canını feda eden tüm kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum" dedi.