Milletvekili Köktaş: Herşey Çocuklar İçin

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha büyük, daha güçlü, daha istikrarlı bir Türkiye'de yaşamaları için milletimizden aldığımız güçle gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cedit Ilıca Spor Futbol Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Cedit Ilıca Spor Futbol Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı programı, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Kulüp Başkanı Mehmet Kumbasar ve yöneticileri, sporcular ve ailelerinin yoğun katılımı ile kulüp tesislerinde düzenlendi.

BAŞARI DİLEDİ

"Çocuklarımızı dünyadaki en kıymetli varlık olarak görüyor, onları el üstünde tutuyoruz" diyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bu anlamda en büyük arzumuz, çocuklarımıza ve gençlerimize çok daha parlak yarınlar hazırlayabilmektir.


Biz de, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, daha büyük, daha güçlü, daha istikrarlı bir Türkiye’de yaşamaları için sizlerden aldığımız güçle gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizinle yine biraraya gelmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek ister, sporcu çocuklarımıza eğitim ve spor hayatlarında başarılar dilerim" diye konuştu.