Milletvekili Köktaş nikah şahidi oldu

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Sümeyye Tok ve Salih Sarıcaoğlu'nun nikah şahitliğini yaparak mutluluklarına ortak oldu.

Fatma ve Adil Tok'un kızları Sümeyye ile Ayşe ve Ahmet Sarıcaoğlu'nun oğulları Salih, Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen nikah merasimi ile dünyaevine girdi.   
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un kıydığı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da şahit olduğu nikahta AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, genç çifte nikah cüzdanlarını takdim etti.   
Kalabalık bir davetli topluluğunun önünde, bir ömür boyu mutluluğe "evet" diyen genç çifti tebrik eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Sümeyye ve Salih çiftine iki cihan saadeti diliyorum. Bizler zorunlu şahitler, siz davetliler gönüllü şahitler olarak genç çiftimizin evliliklerine şahitlik ettik. Rabbim şahitliğimizi kabul etsin.  Gerçekleşen bu evliliğin Tok ve Sarıcaoğlu aileleri için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yaşamlarını birleştiren bu kardeşlerimizin, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." dedi.