Milletvekili Köktaş Oyunu Kullandı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, oyunu Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'nda bulunan 1229 nolu sandıkta kullandı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için oyunu kullanmak için, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ile birlikte İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'na geldi. 

Milletvekili Köktaş, okuldaki emniyet ve sandık görevlilerine kolaylıklar diyerek oyunu 1229 nolu sandığa attı.

Milletvekili Köktaş ayrıca, Terme, Salıpazarı, Ayvacık, Çarşamba, Tekkeköy ve Canik ilçelerinde kurulan bazı sandık bölgelerini de ziyaret ederek sandık başında görev yapan sandık kurulu üyelerine iyi çalışmalar, oyunu kullananlara da hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Oyunu kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili adayı Köktaş, "Bugün bir kez daha vatandaşlık görevimizi yapmak üzere sandık başındayız. Seçimlerin öncelikle yaşadığımız ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda seçimlerin ülkemizin birliğine, milletimizin beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını diliyorum. Ayrıca bu seçim sonucunun kendi kaderleri olduğunu düşünen tüm dünya mazlumları için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.