Milletvekili Köktaş: Sağlık çalışanlarımıza olduğu gibi, emniyet güçlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Koronavirüs salgını ile mücadelede büyük bir özveri ile çalışan, bu mücadelenin en ön saflarında yer alarak büyük gayret gösteren sağlık çalışanlarımıza olduğu gibi, emniyet güçlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 'Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü' dolayısıyla mesaj yayımladı.
Türk Polis Teşkilatı'nın, 175 yıldır ülkemizde istikrarın, huzur ve güven ortamının korunmasında en büyük güvencesi olduğunu belirten Milletvekili Köktaş, "Polis Nizamnamesi" ile 10 Nisan 1845'te kurulan Türk Polis Teşkilatımız gücünü halktan ve kanunlardan alarak, gece gündüz demeden tüm şartlar altında ülkemizin her köşesinde görevini büyük bir fedakarlıkla sürdürmekte, çağın teknolojik gelişmelerini yakından takip ederek, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlayarak güvenlik teminini büyük bir başarıyla gerçekleştirmektedir.
Milletimizin huzur ve güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımız; ayrıca, Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de devam eden koronavirüs salgını ile mücadelede sağlık görevlilerimiz gibi büyük bir özveri ile çalışmaya devam etmektedir. Bu mücadelenin en ön saflarında yer alarak büyük gayret gösteren sağlık çalışanlarımıza olduğu gibi, emniyet güçlerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.
Yapmış olduğu hizmetlerle halkımızın güvenini ve itibarını kazanan polis teşkilatımız yasaları uygulayarak hem kamu düzenini sağlamakta hem de anayasa ile güvence altına alınan temel hak ve özgürlüklerin korunmasında ve yaşamımızın huzur içinde sürdürülmesinde büyük bir özveriyle çalışarak toplumsal barışa son derece önemli katkıda bulunmaktadır.
Personelini devamlı olarak gelişen teknolojiye ve her türlü şartlara hazırlayan polis teşkilatımıza güveniyor ve her zaman halkıyla bütünleşmiş bir teşkilatımız olmasından dolayı gurur duyuyoruz.
Bu düşünceler içinde Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yıldönümünde başta; Samsun Emniyet Müdürlüğü çalışanları olmak üzere, vatana, millete hizmette her türlü fedakarlığı gösteren tüm Polis Teşkilatı’mızın Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum.
Görevi başında şehit olan kahraman güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Halen görevleri başında vazifelerini ifa eden polislerimize ise üstün başarılar diliyorum." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş