Milletvekili Köktaş'tan Babalar Günü mesajı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 'Babalar Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: “Özel günler, sevgiyi, dostluğu, yardımlaşmayı, barışı ve kardeşliği yaymak için önemli bir fırsattır. Babalar Günü de gönül bağlarını kuvvetlendirmeye yardımcı olan anlamlı bir gündür. 

Baba, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite, örf ve adetlerimiz gibi hayati değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol almaktadır.

Bu anlamda babalarımıza ne kadar saygı ve sevgi göstersek azdır. Üzerimizde büyük hakkı ve emeği olan babalarımızın rızasını kazanmak, gönlünü hoş tutmak, her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. 

Varlık sebebimiz olan babalarımızı, sadece yılda bir gün değil, her an saygıyla ve sevgiyle anmalı, dualarla yad etmeliyiz. 

Bu duygular içinde hayatımızın her anında bizim hep yanımızda olup bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan, güzel sözleri ve nasihatleri ile ışık saçan, ailemizin çınarı babalarımızın babalar gününü kutluyor, ebedi hayata intikal eden babalarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.