Milletvekili Köktaş: Yüreği büyük kendi küçük çocuklarımız meydanlarda

TAKİP ET

Samsun Cumhuriyet Meydanı'na aileleri ile birlikte demokrasi nöbeti tutmaya gelen çocuklarla yakından ilgilenen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Vatanı için nöbet tutan yüreği büyük kendi küçük çocuklarımızda meydanlarda, hepsinin gözlerinden öpüyorum." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek için Samsun Cumhuriyet Meydanında kendisi gibi demokrasi nöbeti tutan hemşehrileri ile biraraya geldi. 
Gündüz Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde genel kurul çalışmalarına katılan Milletvekili Köktaş, akşamda uçakla geldiği Samsun'da Cumhuriyet Meydanı'na hareket ederek hemşehrileri ile birlikte demokrasi nöbeti tuttu. 

15 Temmuz darbe girişimine tepki göstermek için ellerinde Türk Bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'na aileleri ile birlikte demokrasi nöbeti tutmaya gelen çocuklarla yakından ilgilenen Milletvekili Köktaş,  "Kendi geleceği, vatanı için nöbet tutan yüreği büyük kendi küçük çocuklarımız aileleri ile birlikte meydanları boş bırakmıyorlar. Gecenin ilerleyen saatlerinde anneleri Türk bayraklarını onlara battaniye yapıyor, meydanda uyuyorlar ama yinede burayı terk etmiyorlar. Hepsinin gözlerinden öpüyorum." dedi.

Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla da sohbet eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Ülkemizin kutlu yürüyüşünü engellemek isteyenlerin alçak piyonları olan teröristler milletin ortak iradesi, sarsılmaz cesareti karşısında bir kez daha yenilgiye uğramıştır. Aziz milletimiz bu hainlere attığı tokatla en büyük dersi vermiştir" diye konuştu.

Tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla, yüreğiyle dikilen Türk Milletinin, 15 Temmuz silahlı darbe girişimini bozguna uğrattığını belirten Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Günlerdir sokakları meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkan aslan yürekli, kahraman Türk halkı meydanları doldurarak Fethullahçı terör örgütü mensubu hainleri hezimete uğratmıştır. Bir kez daha hain darbe girişimi karşısında kahramanca duran aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum.  Allah sizlerden razı olsun. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.
Şehitlerimizin ve gazilerimizin 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazıldı.  Hiç şüphesiz şehitlerimiz kalplerimizdeki yerlerini daima muhafaza edecek, gazilerimizide hiç bir zaman unutmayacağız. Artık her yıl 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Günü’nde kendilerini hassaten yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız."