Milletvekili Yılmaz'dan Kurban Bayramı kutlama mesajı

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye geleceğe emin adımlarla ilerlerken her günümüzün bayram olması için çok çalışmamız, üretmemiz, mücadele etmemiz, el ele vermemiz gerekli." dedi.

Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, mesajında bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.
Bayramların en büyük manevi değerler arasında olduğunu belirten Yılmaz, "Bayramlar umuttur, özlemdir, sevginin şefkatin, merhametin, vefanın, kardeşliğin doruk noktasına ulaştığı müstesna günlerdir. Küskünlerin barıştığı kucaklaştığı, yüzlerdeki tebessümün arttığı, yardımlaşma duygusunun öne çıktığı ayrıcalıklı günler arasındadır. Bayramlar bizi ortak noktada buluşturur, yüreklere sevgi, yüreklere mutluluk, yüreklere kaynaşma getirir." dedi.
"GÖNÜL GÖNÜLE OLMALIYIZ"
"Güzellikleri içerisinde barındıran bayramlarımız düşmanlıkları, kinleri nefretleri köreltir." diyen Yılmaz, "Bayramların bizler için anlamı ve değeri çok büyüktür. Hepimizin ortak değeridir, faziletleri ise çok yüksektir. Yüce dinimiz bayramların önemine dikkat çekmiş, dua kapıları sonuna kadar aralanmıştır. Bayramlarımız hoşgörü, merhamet, dayanışma, yardımlaşma el ele verme, kucaklaşma, dua ile daha bir anlam kazanmaktadır. Bu müstesna günleri anlam ve önemine göre yaşamak daha güzel kılmaktadır. Kurban Bayramı’nı kutlarken ülkemizin yaşadığı sıkıntılı günleri de unutmamamız gerekli. Biz ne kadar el ele verir, gönül gönüle olursak aşamayacağımız hiçbir sıkıntı, sorunun olmadığına gönülden inanıyorum." diye konuştu.
"DUALARIMIZ MAZLUMLARLA" 
Yılmaz, mesajına şöyle devam etti; "Milli ve manevi duygularımızı korumamız, yaşamamız ve güçlendirmemiz gerekli. Değerlerimize her zaman sahip çıkmamız bizim teminatlarımızın arasındadır. Türkiye geleceğe emin adımlarla ilerlerken her günümüzün bayram olması için çok çalışmamız, üretmemiz, mücadele etmemiz, el ele vermemiz gerekli. Türkiye, milletiyle gücüne güç katarak ilerlemektedir. Tüm dünyada barışın, huzurun, kardeşliğin gelmesi ise tek temennilerimiz arasındadır. Mazlumların yaşadığı acıların dinmesi, İslam coğrafyalarında akan kanların artık durması dualarımız arasındadır. Bu duygu ve düşüncelerle kestiğimiz kurban ve dualarımızın kabul olmasını diliyor, tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."