Milletvekili Yılmaz: El ele verirsek her tarafa ışık saçarız

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,"Biz her zaman doğruluktan birbirimize sarılmaktan, halka hizmetten şaşmayacağız. Önce teşkilatlar, çalışma arkadaşları olarak bir olacağız, bu birliğimiz her tarafa ışık saçacak". dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy ve Vezirköprü ilçe danışma meclisi toplantılarına katıldı.
İlçelerde AK Parti danışma meclisi toplantıları devam ediyor. Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Tekkeköy  ve Vezirköprü danışma meclisi toplantılarında teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Parti çalışmalarının değerlendirildiği ve istişarelerde bulunulan toplantılarda konuşan Yılmaz, AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu, bu ailenin hiç bir menfaat beklemeden tek hedefinin dava ve halka hizmet olduğunu söyledi.

"BİRBİRİMİZİN ELİNİ SEVGİYLE SIKACAĞIZ"

Güçlü bir teşkilat yapısının, hizmet ve çalışma ağının oluşması noktasında en başarılı partinin AK Parti olduğunu belirten Yılmaz, "Biz her zaman doğruluktan birbirimize sarılmaktan, halka hizmetten şaşmayacağız. Önce teşkilatlar, çalışma arkadaşları olarak bir olacağız, bu birliğimiz her tarafa ışık saçacak. Halkımızın en güvendiği siyasi parti olarak bu kutlu yürüyüşte el ele vereceğiz. Birbirimizin elini sevgiyle sıkacağız. Hatalarımızla değil, birbirimizin hatalarını gidererek destek vererek çalışacağız. Bizim boş tartışmalarla vakit geçirecek hiç bir anımız yok. Halkımızın bize duyduğu güveninin gereklerini hep birlikte aksatmadan yerine getireceğiz." diye konuştu.

"BİZ KENDİNİ MUHAKEME EDEBİLEN BİR PARTİYİZ"

Yerel seçimlerin yaklaştığını anımsatan Yılmaz, bu sürecin çok iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Hatalarımızı eksikliklerimizi çok iyi analiz ederek bunların hepsini gidereceğiz. Biz kendini muhakeme edebilen bir partiyiz. Merkezi hükümette olduğu gibi yerel yönetimlerde de devrim niteliğinde çalışmalar gerçekleştirildi. Bunları halkımıza iyi anlatacağız. Kapı kapı dolaşacağız, halkımızla bağlarımızı hiç bir zaman koparmadık, koparmayacağız." şeklinde konuştu.


İlçe danışma meclisi toplantılarına AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt, Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ve partililer katıldı.