Milletvekili Yılmaz: Türkiye'nin gücüne güç katacağız

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye'nin hizmet beklediğini belirterek, 'Kesinlikle durmayacağız, çok çalışacağız Türkiye'nin gücüne güç katacağız.' dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.
Salıpazarı SASKİ Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Turan Çakır, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman ve teşkilat üyeleri katıldı.

Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşma yapan milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, teşkilatları gönüllerini ortaya koyarak gecelerini gündüzlerine katıp fedakarca yürüttükleri çalışmalardan dolayı kutladı.

“HEDEF NOKTAMIZ HİZMET”

AK Parti’nin tek hedef noktasının halka ve vatana hizmet olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Biz doğruluktan, gönüllere girmekten, vatana hizmet etmekten başka bir düşüncesi olmayan büyük bir aileyiz. Çocuklarımızın geleceğini düşünen, vatandaşlarımızın iş aş ve refah düzeylerini artırmak için çabalayan, bu yolda büyük hizmetler gerçekleştiren bir partiyiz. Halkımızın bize büyük bir güveni var. Bu güvenin büyük sorumluluğu hepimizin omuzlarında.” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ”

Yerel seçimlerin yaklaştığını anımsatan Yılmaz, “Zaten sürekli sahada halkımızla iç içeyiz. Ama daha çok gönüllere girmek zorundayız. Vatandaşlarımız AK Parti hizmetlerinden memnun. Devrim niteliğinde hizmetler, eserler her tarafta. Türkiye bizden hizmet bekliyor. Kesinlikle durmayacağız, çok çalışacağız, Türkiye’nin gücüne güç katacağız. Ülkemiz güçlenirse geleceğimiz daha sağlam olur.

Tabi bunları yaparken gönüllere de girmek zorundayız. Gönüllerde yer almazsak her şey boşa gider.” şeklinde konuştu.