Minik Taekwondoculardan 23 Nisan Gösterisi

TAKİP ET

Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübünün minik taekwondocuları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kazım Özdemir İlköğretim Okulunda düzenlenen etkinlikte, izleyenleri hayrete düşüren gösteriler yaptı.

Yıldız Gençlik Kulübünün taekwondo antrenörü Burak Meriç yaptığı açıklamada; Kasım ayında başlayıp, bugüne kadar antremanların düzenli olarak  haftada 3 gün yaptıklarını ve  bu çalışmalardaki yardımlarından dolayı İlkadım Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sn. Kemalettin Ak, müdür yardımcısı Ferhat Arslan ve Kazım Özdemir İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Teyyare'ye teşekkür etti.

  

Ayrıca Meriç; "Spor yapmak, çocuklarımızda hoşgörüyü, iyi iletişimi, saygı duymayı, kendini tanımayı, sebat etmeyi, hedef koymayı öğrenmeye, zaman yönetimini ve zorluklarla mücadele yeteneği kazanmaya, takım çalışmasını öğrenmeleri gibi birçok olumlu kişilik özelliklerini ortaya çıkarıyor. Bütün bunlar çocuklarımızın sosyalleşmelerini kolaylaştıran özelliklerdir. Takım sporlarında birlikte hareket etme, destekleme gibi farklı olumlu davranışlar da geliştiriyor. Bu da arkadaşlık duygusunu güçlendiriyor. Kulübümüzün ve bütün spor branşlarında ki sporculara, sporla birlikte sağlıklı gelecek temenni ediyorum." dedi.