MMG Milletvekilleri'ni Şehircilik Şurası'na davet etti

TAKİP ET

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Samsun Şubesi yönetimi yerel ve ulusal konular ile ilgili proje ve görüşlerini sunmak üzere TBMM'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Programlar kapsamında AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, MHP Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, 61,62,63,64 ve 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetleri
Gençlik ve Spor Bakanı ve Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile görüşmelerde bulunuldu.

İlk olarak Çiğdem hanımın ziyaretinde MMG Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Selman Yesevi Cevahir ve Endüstri Komisyonu Başkanı Semih Şener akıllı şehirler, inşaat sektörü, endüstri 4.0 ve mesleki yönetmelikler ile ilgili şubenin proje, görüş, öneri ve çalışmaları hakkında brifing verdi. 

MMG Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Cevahir ise; Sn. vekillerimize bizleri kabulleri için tek tek teşekkür ediyoruz. Bizler meslektaşlarımızın hakları ve ülkemize hizmet için bu yola çıktık ve gönüllülük esasına göre çalışıyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde özellikle projeler ve üyelerimizin mesleki kazanımları ile ilgili konuşuyoruz.
Vekillerimize bu ziyaretimizde ENDÜSTRİ 4.0 ile ilgili Samsun’da kurmayı planladığımız AKADEMİ 4.0 projesini, mesleki yönetmelik ve yasalar ile ilgili talep ve görüşlerimizi, Samsun ile ilgili projelerimizi dosya şeklinde sunduk. Bu çalışmalarımızın nihayete erişmesi için bürokratik desteklerin yanında üyelerimizinde aktif katılımlarına ihtiyaç duymaktayız.
Samsun ölçeğinde tüm Mimar ve Mühendis meslektaşlarımızı bu sinerjiye destek olmaya davet ediyoruz.’’ diye konuştu. 

Şube başkanı Cevhair milletvekillerine Samsun silüeti ve isimleri yazılı olan seramik tabak ve MMG’nin süreli yayını olan dergiyide hediye etti. Ziyaretlerde MMG Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Çevre Mühendisi Hilmi Eker, Mimar Fatih Badur, Makine
Mühendisi Semih Şener ve İnşaat Teknikeri Orhan Erol’da hazır bulundular.