MMO İle Otoanaliz Eskpertiz Protokol imzaladı

TAKİP ET

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ile Otoanaliz Ekspertiz arasında Üyelerimize ve 1.Derece yakınlarına yönelik protokol imzaladılar.

Protokol, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail YOLAYDIN ve Otoanaliz Ekspertiz Müdürü Uğur TUNÇ tarafından Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Hizmet Binası’nda imzaladılar.

İmzalanan protokol gereği Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Üyeleri ve 1. Derecede yakınlarına ait araçlarının ekspertiz, TÜV muayene paketi, kaporta paketi, standart ekspertiz paketi, VİP ekspertiz paketi konularında liste fiyatı üzerinden %25 indirim uygulanacaktır.

Protokolle ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail YOLAYDIN “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak üyelerine yönelik sürdürdükleri çalışmalarda Otoanaliz Ekspertiz ile protokol imzaladıklarını ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin kurumlarla işbirlikleri ve ortak çalışmalarının artarak devam edeceğini,” söyledi.

Otoanaliz Ekspertiz Müdürü Uğur TUNÇ “Vale ekspertiz hizmeti, wowwo, otonet, otonomi garantili ekspertiz paketleri veren tek yetkili firma olduklarını ve filo araçlar kapsamında mobil ekspertiz hizmetlerinin mevcut olduğunu” belirtirken “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ile yapılan protokol ile oda üyeleri ve 1. Derece yakınlarının araçlarını Otoanaliz Ekspertiz güvencesi ile ekspertiz hizmetlerini vereceklerini” açıkladı.
 

MMO İle Otoanaliz Eskpertiz Protokol imzaladı