MMO Lider Plus Özel Öğretim Kursu İle Protokol İmzaladı

TAKİP ET

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ile Lider Plus Özel Öğretim Kursu arasında Üyelerimize ve 1.Derece yakınlarına yönelik protokol imzaladılar.

Protokol, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail YOLAYDIN ve Lider Plus Özel Öğretim Kursu Müdürü Deniz Özlem ÖZAKTAŞ tarafından Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Hizmet Binası’nda imzaladılar. 

İmzalanan protokol gereği Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Üyeleri ve 1. Derecede yakınlarının katılım sağlayacağı 9, 10, 11, 12. ve mezun öğrencilerimizin üniversite hazırlık eğitimlerde liste fiyatı üzerinden %20 indirim uygulanacaktır.

Protokolle ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail YOLAYDIN “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak üyelerine yönelik sürdürdükleri çalışmalarda üye ve çocuklarına yönelik olarak eğitim alanında da Lider Plus Özel Öğretim Kursu ile protokol imzaladıklarını ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin kurumlarla işbirlikleri ve ortak çalışmalarının artarak devam edeceğini,” söyledi.

Lider Plus Özel Öğretim Kursu Müdürü Deniz Özlem ÖZAKTAŞ “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ile yapılan protokol ile oda üyeleri, 1. Derece yakınları ve çocuklarına kaliteli eğitim hizmeti verileceğini” söyledi

MMO Lider Plus Özel Öğretim Kursu İle Protokol İmzaladı