MMO Samsun Şube'den Eğitim hamlesi

TAKİP ET

Samsun'da, Makina Mühendisleri Odası ile Fen Bilimleri Okulları arasında 'Eğitim Protokolü' imzalandı

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi yönetimi, üyelerine ve 1'inci derece yakınlarının faydalanması amacıyla Fen Bilimleri Okulları ile 'Eğitim Protokolü' imzaladı. Protokole MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın ile Fen Bilimleri Okulları Genel Koordinatörü Alper Özgök imza attı.

KURUMLARARASI İŞ BİRLİĞİ
MMO Samsun Şube Hizmet Binası’nda imzalanan protokol ile ilgili bilgiler veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, "MMO Samsun Şube olarak başta seminerler olmak üzere düzenlediğimiz birçok etkinlik ile her alanda eğitime ne kadar önem verdiğimizi gösterdik. Bugün imzaladığımız bu protokol ile de üyelerimizin ve onların 1'inci derecede yakınlarının ilimizin seçkin eğitim kurumlarından olan Fen Bilimleri Okullarının imkânlarından faydalanmalarını sağladık. Protokolümüzün her 2 kuruma hayırlı olmasını diliyorum. MMO Samsun Şube olarak kurumlarla her türlü iş birliği faaliyetlerimiz sürecek" dedi.

KALİTELİ EĞİTİM İMKANI
Fen Bilimleri Okulları Genel Koordinatörü Alper Özgök ise, “MMO ile yapılan protokol bizler için memnuniyet verici. Protokol kapsamında MMO üyeleri ve yakınları kurumumuzun kaliteli eğitim imkânlarından faydalanabilecekler. MMO ile örnek bir iş birliğine imza attığımızı düşünüyorum" diye konuştu.
 

MMO Samsun Şubeden Eğitim hamlesi