Mübadillerden Emniyete taziye ziyareti

TAKİP ET

Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu ve Samsun Mübadele Derneği, İl Emniyet Müdürünü ziyaret ederek teröre karşı destek verdi.

Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımız için taziye maksadıyla Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında ziyaret eden Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu (KARDEF)ve Samsun Mübadele Derneği yönetim kurulu üyeleri,  teröre karşı daima güvenlik güçlerinin yanında olduklarını ifade ettiler.

Kardef Başkanı Recep Ertorun, kendisinin de emekli bir asker olduğunu söyleyerek, "Güvenlik güçlerimizin ülke savunması ve huzuru için ne kadar büyük fedakarlıklar yaptığını en iyi bilenlerden birisiyim. Canlarını ortaya koyarak hizmet veren askerimizin ve polisimizin ne yapsak haklarını ödeyemeyiz." biçiminde konuştu.
Samsun Mübadele Derneği Başkanı Olcay Yanık ise, "Bizler vatan kaybetmenin acısını çok iyi bilen Rumeli Türklerinin evlatlarıyız. Evladı fatihan torunları olarak bayrağın kıymetini iyi biliyoruz. Polislerimizi, güvenlik güçlerimizi ve vatandaşlarımızı şehit eden terör örgütlerini ve onların arkalarındaki emperyalist güçleri lanetliyoruz. Daima devletimizin ve milletimizin yanında saf tutacağız." dedi.
Ziyarete Atakum Belediyesi meclis üyesi Recep Güner, Karfed Genel Sekreteri Akın Üner ve yöneticilerden oluşan bir heyet katıldı.  

Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz