Mübadillerden 'Şehit ve Gazi' derneklerine ziyaret!

TAKİP ET

Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu (Kardef) ve Samsun Mübadele Derneği yönetim kurulları şehit ve gazilere hizmet veren sivil kuruluşlara taziye ziyaretinde bulundu.

Karadeniz'deki Rumeli, Balkan ve mübadil derneklerinin oluşturduğu KARDEF'in başkanı Recep Ertorun ve Samsun Mübadele Derneği başkanı Olcay Yanık, yönetim kuruluyla birlikte şehit ve gazilere hizmet vermekte olan sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyarette bulundu.
Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri derneğine yapılan ilk ziyarette konuşan KARDEF başkanı Ertorun, "Bizler vatan kaybetmenin ne olduğunu iyi bilen, bayrağın değerinin farkında olan evladı fatihan torunlarıyız. Her şehit haberi bizleri derinden yaralıyor." dedi.
Daha sonra Mehmetçik Vakfı Samsun şubesini ziyaret eden heyete, vakfın Samsun temsilcisi İbrahim Yıldırım kısa bir sunum yaparak çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Ziyaretlere katılan heyette KARDEF genel sekreteri Akın Üner, yönetim kurulu üyesi Hamdi Kurubaş, Samsun Mübadele Derneği yönetim kurulu ve üyeleri Ziba Akıncı, Hüseyin Zorlu ve Mine Kaya hazır bulundu. 

KARDEF