Müdür Yetik: Evleri Okullaştıralım

TAKİP ET

Atakum ilçesinde görev yapan okul müdürleri ile kademe ve türlerine göre video konferans İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik başkanlığında gerçekleştirildi. Müdür Yetik,"Öğretmelerimize, öğrencilerimizin evlerini okullaştıralım"dedi.

Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul ve lise müdürleri ile ayrı ayrı yapılan video konferansta İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik,” Covıd-19 ile mücadele içeresinde aktif görev olarak görev yapan idareci ve öğretmenlere teşekkür ediyorum"dedi.

‘GÜNLERİMİZİ DEĞERLENDİRİYORUZ’
İlçede aktif bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik,"Atakum  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz Dezenfektan malzeme üretiyor, Halk Eğitim Merkezimiz ’de  Hijyenik maske üretiyor. Garip-Zeycan Yıldırım Fen Lisemiz ile Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Liselimizde Koruyucu Siperlik maske üretiyor. Vefa Sosyal Destek Grubunda gönüllü idareci ve öğretmen arkadaşlarımız yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılıyor. Öğretmen arkadaşlarımız öğrencilerini telefon ile arayarak onların motivasyonlarını  sağlamaya çalışıyorlar. Uzaktan eğitim yoluyla evleri okullaştırıyorlar. Ayrıca bu süreçte destek veren tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza tazeleyerek yeniden teşekkür ediyorum"diye konuştu. 

‘ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ’
Okul idarecilerinin dönüşümlü olarak okullarda bulunmaları talebinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik,"Öğrencilerin EBA'yı internet ve TV yoluyla takip etmelerinin sağlanmasının yanı sıra  emekli  öğretmenlerimizi  aranarak ihtiyaçları olup olmadığının sorulmasını, danışman öğretmenlerimizce 8.ve 12.sınıf öğrencileri ile sınavlara hazırlık çalışmalarının düzenli takip edilmesini, öğrencilerin evde kalmalarının yapılan görüşmelerde tekrar hatırlatılmasını ve kitap okuyarak bu süreci  iyi  değerlendirmeleri  arzuluyorum. Öğrencilerin telefon ile aranmaya devam edilmesini, 11.ve 12.sınıf öğrencilerinin EBA Akademik destek programını kullanmalarının sağlanması konularında okul müdürleri ile bilgi paylaşımında bulundu"dedi Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.
Haber:Köksal ÖNER