Murat Toktaş Türkiye Otelciler Federasyonu yönetimine girdi

TAKİP ET

TÜROFED Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan ve Yönetim Kurulu seçimleri Antalya da yapıldı. Samsun North Point Hotel Genel Koordinatörü ve KATİD Başkanı Murat Toktaş 3 yıllığına Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Toktaş, yeni dönemdede TÜROFED yönetim kurulunda Karadeniz bölgesinin sesi olmaya devam edeceğini söyledi.

TÜROFED Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan ve Yönetim Kurulu seçimleri Antalya da yapıldı.

Samsun North Point Hotel Genel Koordinatörü ve KATİD Başkanı Murat Toktaş 3 yıllığına Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Toktaş, yeni dönemdede TÜROFED  yönetim kurulunda Karadeniz bölgesinin sesi olmaya devam edeceğini söyledi.

Toktaş, sözlerine şöyle devam etti, "Turizm sektöründe ne yazık ki Karadeniz bölgesi hiçbir masada, hiçbir toplantıda temsil edilmiyordu. Bu konuda dernek ve şahsi olarak yaptığımız çalışmalar sonucu geçen dönemden itibaren turizm konuşulan her yerde bizde olduk. Bakanlık başta olmak üzere yapılan çalıştaylarda, aktivitelerde ve diğer turizm çalışmalarında bölgemizi başarı ile temsil ettik ve etmeye devam edeceğiz. Yönetim kurulu seçimlerinde  türkiyedeki diğer turizmci dostlarımızdan aldığımız oylarla göreve seçildik. Ne yazık ki 2016 yılı ikinci yarası bölgemiz için çok durağan geçti. 2017 yılında biraz kıpırdanma bekliyoruz inşallah beklentilerimiz çok daha üzeride bir yıl geçiririz.” dedi.

Kurultay sonrası Karadeniz bölgesininde yönetimde yer almasından mutluluk duyduğunu belirten Turizm ve kültür bakanı Nabi Avcı, Murat Toktaş ı kutlayarak başarılar dilerdi.

KATİD