Müsiad Ziyaretlerine Aralıksız devam ediyor

TAKİP ET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk TAN ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samsun PTT Başmüdürü Cemal SARAÇ' ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında MÜSİAD’ tan bahseden Başkan TAN, yaptıkları işlerden ve iş yerlerinden bilgi verirken,  PTT’ nin vermiş olduğu hizmetleri konusunda da bilgi almak istediklerini ifade ettiler. Cemal Saraç, posta ,kargo,havale,eft,tahsilat,sigortacılık ve bunun  gibi bir çok işlemin artık PTT aracılığıyla yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirilebileceğini belirtirken; hiçbir kargo şubesinin , bankaların olmadığı ilçelerde dahi PTT nin hizmetlerinin bulunduğunu ve ucuza halka en iyi hizmeti götürmeyi  hedeflediklerini de ifade ettiler.

MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan, ‘Şehirden beklentileriniz nelerdir’ sorusunu kendilerine sordu. Buna karşılık PTT Başmüdürü Cemal Saraç, ‘Vatandaşlarımızın bizi tercih etmesi, kamu kurumlarını desteklemesidir. Yeni bayilikler açmayı, personel kadromuzu genişletmeyi ve 2023 hedeflerine bizlerde kendi hedeflerimizi gerçekleştirerek ulaşmayı istiyoruz.Bunlar için vatandaşın desteklerini bekliyoruz.’ dedi.Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren PTT Başmüdürü Cemal Saraç,  konuklarına ilgi ve nezaketleri için teşekkürlerini iletti.
MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri esnasında, kendilerine MÜSİAD’ ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisini takdim ettiler.