MÜSİAD'da 'Maarif Hareketi Projesi ve Meslek Eğitimi' konuşuldu

TAKİP ET

MÜSİAD Samsun Şubesi'ni ziyarette bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve heyeti Şube Başkanı Selim Sar, Yönetim Kurulu ve üyeleri tarafından ağırlandılar.

MÜSİAD Samsun Şubesi’ni ziyarette bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve heyeti Şube Başkanı Selim Sar, Yönetim Kurulu ve üyeleri tarafından ağırlandılar. 

İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen tanışma akabinden sonra Mesleki Eğitim Kapsamındaki çalışmalarını ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün genel çalışmaları konularına değindiler. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ ne bağlı kurumlarda, akademik başarı, değerler eğitimi, kitap okuma çalışmaları, rehberlik hizmetleri, projeler, sportif ve kültür sanat faaliyetleri alanları başta olmak üzere; eğitimin bütün alanlarında eğitim hizmetlerinin niteliğini arttırarak öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltmek ve Eğitimde Marka Şehir olmak amacıyla ‘Bir Şehir Değişir; Türkiye Değişir’ sloganını kullanarak başlatılan Maarif Hareketi Projesi’ nden de bahsettiler.

Göreve geldikten sonraki çalışmalarını anlatarak MÜSİAD Üyelerini bilgilendiren ve sıcak karşılanmadan ötürü teşekkürlerini bildiren İl Müdürü Esen, işverenler olarak okullarla irtibat  halinde olmaları gerektiğinin de altını çizdi. 
MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Selim Sar, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'e şubemizi ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken başlatmış oldukları proje dolayısıyla kendilerini kutladı. Mesleki eğitim sisteminin ihtiyaçlara göre tekrar düzenlenmesine ihtiyaç olduğunu belirten Sar, bu konuda erken yaşta el becerilerinin baz alınarak yürütülecek çalışma konusunda MÜSİAD’ ın hazırlamış olduğu projelerinden bahsetti. Organize Sanayi Bölgelerinde Meslek Lisesi ve Tematik Okul konularının da konuşulduğu ziyaret sonrasında kendilerine MÜSİAD yayınları takdim edildi.

MÜSİAD