MÜSİAD'dan Başsavcı Kılıç'a ziyaret

TAKİP ET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Başkanı Haluk Tan ve üyeler, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mehmet Sabri Kılıç' ı makamında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Başkanı Haluk Tan beraberindeki üyeler ile birlikte Mersin’in Tarsus İlçe Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaparken Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 2019 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Samsun  Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mehmet Sabri Kılıç’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

EN ÜST DÜZEYDE HİZMET VERECEĞİZ

Samsun’da görev yaptığı için mutlu olduğunu kaydeden Kılıç, “Milli Mücadele’nin ilk adımının atıldığı Samsun’da göreve başlamış olmanın verdiği mutluluk içerisindeyim. İnşallah Samsun’da görev yaptığımız süre içerisinde adalet hizmetini en üst düzeyde gerçekleştirmeye çalışacağız’ dedi. 

ŞEHRİMİZE HOŞ GELDİNİZ

Tan ise, “MÜSİAD olarak tarafımıza düşen konularda yanınızda olmaktan mutluluk duyarız. Yeni görevinizde başarılarınızın daim olmasını temenni ederiz. Şehrimize hoş geldiniz’” diye konuştu. Başkan Haluk Tan, MÜSİAD’ın düzenli olarak çıkardığı Çerçeve Dergisi’ni Mehmet Sabri Kılıç’ a takdim etti.