MÜSİAD'tan Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz'a ziyaret

TAKİP ET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Selim Sar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Selim Sar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Başsavcının adli ve idari görevlerinden, sorumluluklarından bahsederken, sözlerine son zamanlarda yaşanan darbe girişimi süreciyle devam ettiler.  

Başta FETÖ/ PDY olmak üzere  tüm terör örgütleri ile ilgili verilen mücadelede titizlikle çalıştıklarını, suçlular ile suçsuzların ayrımında ciddi emek verdiklerini belirten Yavuz, devletin her kurumundan gelen bilgiler ışığında yargı sürecini adil bir şekilde yürüteceklerini bildirdiler.
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’ na atanması dolayısıyla Yavuz’ u tebrik eden Başkan Sar ve yönetim kurulu üyeleri, Yavuz’ a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Devlet ile milletin kaynaşmasının en önemli süreçlerinden birini yaşadığımız bu günlerde, halkın yaşanan süreci bizatihi takip ettiğini, sorumluluk makamındaki insanların bu süreci yürütmede gösterdikleri titizlik ve özenden memnun olduklarını belirtti. 
Ayrıca ortak yapılacak projelerin de konuşulduğu görüşmede ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz, konuklarına ilgi ve nezaketleri için teşekkürlerini iletti.
MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Sar ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri esnasında, kendilerine MÜSİAD’ ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisini ve hediyelerini takdim etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Selim Sar