Mustafa Kara yeniden başkan seçildi

TAKİP ET

Samsun Kahveciler-Gazinocular-Büfeciler-Otelciler-Çay Ocakları Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulu gerçekleşti. 3 adayın yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Mustafa Kara yeniden başkan seçildi.

Samsun Kahveciler-Gazinocular-Büfeciler-Otelciler-Çay Ocakları Esnaf ve Sanatkarlar Odası, olağan genel kurulu Fuariçi Derya Düğün Salonu'na yapıldı. 

Samsun'un en büyük esnaf odalarından olan Samsun Kahveciler-Gazinocular-Büfeciler-Otelciler-Çay Ocakları Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı için, mevcut başkan Mustafa Kara, Cavit Yıldırım ve Köksal Orman aday olarak yarıştı. 

En son yapılan oda başkanlığı seçimlerinde Mustafa Kara ve Köksal Orman'ın oyları ( 195-195) eşit çıktığı için hakim kararıyla Mustafa Kara başkanlığa getirilirken, heyecanlı seçimin bu kongresi de özellikle esnaflar tarafından merakla beklendi. 

Genel kurulda yapılan konuşmaların ardından seçimde oy kullanılma işlemi başladı. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açılırken, kesin olmayan sonuçlara göre, Mustafa Kara (364), Köksal Orman (350), Cavit Yıldırım (120) oy aldı. Bu sonuçların ardından Kara yeniden başkan saçıldı.