Ödüllü şef Yunus Emre Akkor Özsüt Yeşilyurt AVM'de!

TAKİP ET

Ödüllü şef Yunus Emre Akkor, Samsun'da Özsüt yemek menüsü eğitimi verdi. 3 gün süren eğitime Samsun'daki 4 bayi de katıldı.

Ödüllü şef Yunus Emre Akkor, Samsun’da Özsüt yemek menüsü eğitimi verdi. 3 gün süren eğitime Samsun’daki 4 bayi de katıldı.

Osmanlı mutfağını “Yerel mutfağa dönüş” çalışmalarıyla keşfe çıkan ve yaptığı araştırmalarla hem yurtdışında hem de Türkiye’de başarılı şefler arasında gösterilen Yunus Emre Akkor, Samsun’daki Özsüt bayilerine eğitim verdi.

“Yemek kitapları Nobel’i” olarak bilinen Gourmand Yemek Kitapları Ödülleri’nde Türkiye’ye üç ödül birden getiren Yunus Emre Akkor, Samsun Yeşilyurt AVM Özsüt’te verdiği eğitim başarılı sonuçlar verdi.

Özsüt Yeşilyurt AVM İşletme Sahibi Esat Kasap, dünyaca ünlü ödülle şef Yunus Emre Akkor tarafından verilen eğitimin çok başarılı geçtiğini söyleyerek, “22 çeşit zengin yemek menüsü ile Özsüt’te  misafirlerimize eşsiz bir damak ziyafeti sunuyoruz. Yunus Emre Akkor’un verdiği eğitimle Özsüt’te misafirlerimize doyumsuz bir lezzet sunacağız” dedi.


Kaynak: HabeReporter

özsüt samsun