OMÜ İstatistiksel Analiz ve Kampüs Kimya Kariyer Fuarı'nda

TAKİP ET

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen- Edebiyat Fakültesi bünyesinde kurulan "Kampüs Kimya" ve OMÜ İstatistik Bölümü Yetkilileri Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'nda (OKAF) yerini aldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde ve Büyükşehir Belediyesi sponsorluğundaki fuara yoğun ilgi gösteriliyor.  Yüzlerce firma ve 6 paydaş üniversiteyi öğrencilerle buluşturan fuarda birçok kamu kurum ve kuruluşunun da standı yer alıyor. 2-3 Mart tarihleri arasında açık olacak fuarda Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen- Edebiyat Fakültesi bünyesinde kurulan "Kampüs Kimya" ve OMÜ İstatistik Bölümü de stant açarak yapılan çalışmalar hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Kampüs Kimya OMÜ Fakülte binasında yaklaşık 2 bin metrekare alanda üretim tesisi kuruldu. Oluşturulan ‘Kampüs Kimya’ markasıyla OMÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümünden öğretim üyeleri, öğrenciler ve diğer çalışanlar tarafından kolonya, dezenfektan, deterjan, yüzey temizleyici gibi 25 farklı çeşitte temizlik ürünü üretiliyor. 
Satılan ürünlerin getirdiği ciro ise üniversitenin ihtiyaçları için harcanıyor. Kampüs Kimya ekonomik getirinin yanı sıra öğrencilere staj imkânı da sunuyor. Pandemi döneminde staj yeri bulamayan öğrencilerin uğrak yeri olan Kampüs Kimya, üretime devam ediyor.


Ayrıca OMÜ İstatistik Bölümü'nde yetkiler tarafından doğru, güvenilir ve gerçekçi akademik yaklaşımlar ile İstatistik Analiz yapılıyor. 
İstatistik Analiz altında; Kamuoyu araştırmaları, Seçim araştırmaları, Pazar araştırmaları, Müşteri ve personel Memnuniyeti araştırmaları, Tüketici tutum ve davranışları araştırmaları, kalite ve kontrol araştırmaları, etkinlik ve verimlilik analizi ve güvenilir - geçerlilik analizi yapıldığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak bilgi için analiz@omu.edu.tr veya 0362 312 1919/5215 nolu telefondan alabilirsiniz.

OMÜ İstatistiksel Analiz ve Kampüs Kimya Kariyer Fuarında