OMÜ Vakfı Koleji'nden Özeren İlk-Ortaokulu'na sağlık köprüsü

TAKİP ET

Çocukların sağlığını her şeyin üstünde tutan OMÜ Vakfı Özel Ortaokulu, Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu ve Ortaokuluna gerçekleştirmiş olduğu ziyarette çocuklarda ''Ağız ve Diş Sağlığı'' farkındalığını artırmak için diş fırçası dağıttı.

OMÜ Vakfı Özel Ortaokulu Müdür Yardımcısı Asım Kurumahmut, Türkçe Öğretmeni Hüseyin Bayram ve 7.sınıflarımız öğrencilerimizden Gökçe Ataş ve Toprak Efe Çoban’ın katılmış olduğu ziyarette çocuklar hediyeler karşısında çok mutlu oldular. OMÜ Vakfı Özel Ortaokulu Müdür Yardımcısı Asım Kurumahmut öğrencilere ‘‘Ağız ve Diş Eti Sağlığı’’ hakkında bilgiler verdi; doğru fırçalama yöntemi tatbikatı yaptırdı.

 Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu ve Ortaokulunda yapılan  bu etkinliklerle geleceğin liderlerine toplumsal sorunlara çözüm üretme konusunda sahaya inerek pratik yapma fırsatı veren OMÜ Vakfı Koleji  bu vizyonuyla çocukları duvarları aşan, hayatın merkezinde bir eğitim fırsatı sunduğunu belirten okul idarecileri bu tür etkinliklerin çeşitlenerek artmasını temenni etti.