Orhan Gencebay ve Eşi Sevim Emre Koronaya Yakalandı

TAKİP ET

Samsunlu ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın bir ay önce KoronaVirüs'e yakalandığı ve hastalığı hafif atlattığını eşi Sevim Emre açıklamıştı.

Samsunlu Ünlü Sanatçı Gencebay'ın geçtiğimiz ay hastaneye kaldırıldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Sanatçının eşi Sevim Emre, Orhan Gencebay'ın bir ay önce KoronaVirüs'e yakalandığı bilgisini sosyal medya sayfasından yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu. 

Sevim Emre, eşi Orhan Gencebay ile birlikte Korona olduklarını belirterek, yaptığı açıklamada, "Gördüğüm lüzum gereği aşının önemini belirtmek için bu açıklamayı yapıyorum. Hala aşıya karşı olanlar var. Canlarım; Orhan Baba’nız ve ben bir ay önce korona oldu. Bunu siz sevenlerimizden değil, kötülükle beslenenlerin, klavye delikanlılarının negatif enerjisini üstümüze çekmemek için açıklamadı. Tabii ki ben de temaslı oldum. Çok korktum, kabus gibiydi. Orhan Baba’nın kalp rahatsızlığı beni çok endişelendirdi ama şükürler olsun çok hafif atlattık. Sağlık Bakanlığımızın ve doktorlarımızın özeni ile sağlığımıza kavuştuk. Rabbime şükürler olsun. Fahrettin Koca ve tüm sağlık çalışanlarının gösterdiği özene sonsuz teşekkürler. Sevim Emre Aşı olun dedi. 

Orhan Gencebay ve Eşi Sevim Emre Koronaya Yakalandı