'Ortak paydamız Türkiye'

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve yönetimini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Görüşümüz ne olursa olsun ortak paydamız Türkiye'dir. Liderlerimiz arasında yakalanan milli duruş halkımızdan da büyük destek görmüştür. İnşallah el birliğiyle ülkemizi 2023'e ulaştıracağız" dedi.

MHP Canik İlçe Teşkilatının yeni Başkanı Ahmet Aydın ile yönetim kurulu üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. MHP'li misafirleri ile sohbet eden Başkan Genç, AK Parti ve MHP'nin "Milli Mutabakat" adı altında yaptığı ittifaka işaret ederek, Milli Mutabakat'ın, Türkiye’nin istikrarını bozmak isteyenlere en güzel cevap olduğunu söyledi. Genç, "Bizim ortak paydamız Türkiye'dir. Türkiye söz konusu olduğunda gerisi teferruattır" dedi.

ÜLKENİN GELECEĞİNE DESTEK

Türkiye'nin istikbalinin parti meselesi değil, gelecek meselesi olduğuna işaret eden Başkan Osman Genç, "Milliyetçi Hareket Partisi ve değerli lideri Devlet Bahçeli bey, Milli Mutabakatla devlet ve ülke çıkarlarını her şeyin önünde tutarak, ülkenin geleceğine büyük destek sağlamışlardır. Türkiye'mizin dönüşümü noktasında milli mutabakatı çok önemsiyoruz. Ülkemizin çıkarları yönünde karar alan Sayın Devlet Bahçeli'yi ve MHP’li kardeşlerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MESELESE VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

Türkiye'nin değişim ve dönüşüm sürecinde iç ve dış mihrakların, ülkemizin yükselişine dur demek için gece gündüz çalıştığını ifade eden Genç, "Bu mutabakat ülkemizin istiklali, istikbali, istikrarı için çok büyük önem taşımaktadır. MHP’li kardeşlerimiz de bizim gibi düşündüğü için biriz, beraberiz. Liderlerimiz arasında yakalanan milli duruş halkımızdan da büyük destek görmüştür ve bu milli duruşu biz ilçemizde de sağladık. İnşallah el birliğiyle ülkemizi 2023'e ulaştıracağız. Mesele vatansa gerisi teferruattır. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun ortak paydamız Türkiye'dir" şeklinde konuştu.

PARTİ MESELESİ DEĞİL

Başkan Osman Genç, göreve yeni gelen MHP Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde de bulundu. Milli mutabakata parti meselesi olarak bakmadıklarına vurgu yapan Aydın da, parti olarak her zaman ülke çıkarlarını gözettiklerini dile getirerek, AK Parti ve MHP arasında sağlanan milli mutabakatı desteklediklerini söyledi. Aydın, Canik'te uyum içerisinde şehrin ve Türkiye'nin dönüşümü için çalışacaklarını belirtti.