Osman Genç'ten Hayati Kaynar'a tekzip rekoru!..

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yerel bir gazeteye aynı gün içerisinde 7 adet tekzip metni yayınlattı. Tekziplerin okurların görmemesi için pazar günü yayına alınması ise dikkatlerden kaçmadı. Pazar günü bayiye gazete gerçek almaya gidenler ise gazeteyi bulamadıklarını iddia ettiler.

Samsun'da günlük olarak yayın yapan Gazete Gerçek, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in 'tekzip yağmuru'na tutuldu. 

Başkan Genç, aleyhinde yayımlanan yazılar nedeniyle Gazete Gerçek'te aynı gün içerisinde tam 7 adet tekzip metni yayımlattı.  

Gazetenin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, aynı zamanda başyazarı Hayati Kaynar da Canik Belediyesi ve Osman Genç ve Canik Belediyesi aleyhine zaman zaman sert yorumlarıyla dikkati çekiyor. 
Özellikle son zamanlarda aleyhinde artan haberler ve yorumlar üzerine harekete geçen Osman Genç ise, 'tekzip' mekanizmasını devreye sokuyor. 

Osman Genç'in, 'Kara Kedi', 'Vicdanlar Rahatlamalı', Vaziyet Kötü', 'Muz Devleti', 'Ham-hum Şaralop', '21 Trilyon Kredi kime?' ve 'Beş Kişi Kim?' başlıklı yazılar için istediği tekzip kararı, mahkeme tarafından onay gördü ve Gazete Gerçek, aynı gün bu tekzipleri yayınlamak zorunda kaldı. 

Kaynak: Samsun Haber.tc