Peros nedir? Peros ürünleri nelerdir? Peros reklamı hakkında

TAKİP ET

İçerisinde bulunduğumuz korona virüs günlerinde evlerinden çıkamayan vatandaşlar için umutlandırıcı reklamlar yapılmaktatır. Bunlardan biri de Peros. Peros nedir? Peros ürünleri nelerdir? Peros reklamı hakkında bilgi haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan Peros reklamında firma ve ürün bilgisi merak uyandırdı. Kullanıcılar Peros nedir? Peros ürünleri nelerdir? Peros reklamı hakkında gibi soruları google de arattırdı. 

Peros bir temizlik firmasıdır. 2005 yılında, Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde temelleri atılan Beyaz Kağıt firması 56.000 m2 açık alan üzerine 40.000 m2 kapalı alana kurulmuş bir üretim tesisidir. İçinde Toz deterjan (Matik & Elde), Sıvı Deterjan, Yumuşatıcı, Kireç Önleyici, Sıvı ve Jel Bulaşık Deterjanı, Çamaşır Suyu, Genel Amaçlı Temizleyiciler, Sıvı Sabun, Oda Spreyi gibi Kozmetik ürünler ile birlikte hammadde üretim tesisi bulunmaktadır.
Ana markası olan “PEROS” ile tüm gruplarda üretim yapmakta olup, Asperox, Sev gibi markalar da ürünleri tüketici ile buluşmakta. 


Temizlik grubu ürünler dışında, “Çocuk Bezi ve Hijyenik Ped” sektöründe faaliyet göstermektedir. 

Peros Reklam şarkısı Bu da geçeri seslendiren sanatçının Melek Büyükçınar olduğu sanılmıştı ancak aslında söyleyen sanatçının Birsu Sayın olduğu öğrenildi. 

Peros Reklam şarkısını Birsu Sayın söylüyor.
Şarkının orijinali İbrahim Tatlıses'e ait olan "Dayanmalısın" şarkısıdır. 

Peros Reklam şarkısı "Bu da geçer" reklam şarkısının sözlerinin tamamı şöyle: 
Bu da geçer bu da geçer
Dayanmalıyız dayanmalıyız
Hemen karar verme sabret
Bu da geçer
Dayanmalıyız dayanmalıyız
Böyle kalmaz zaman düzelir elbet
Bu da geçer Türkiyem
Bu da
Üzülme "Yarın başka bir gün, yarını bekle, bu da geçer Türkiye’m sakın üzülme…"

Peros nedir