Peşinatsız Araba Almak İçin Yeni Dönem

TAKİP ET

​​​​​​​Belki harika bir şehirde yaşıyoruz ancak maalesef arabamız yoksa toplu taşıma tam bir işkenceye dönüşebilir. Ve şehri keşfetmek özellikle pandemi döneminde bizleri zorlayabilir. Peki, bu durumda ne yapalım? Elbette, kendimize ait bir arabamız olsa hiç fena olmaz. Bulunduğum şehirde peşinatsız araba alma zamanı tam da şimdi pandemi fırsata dönüştü.

Banka kredilerini kullanarak peşinatsız araba almak isterseniz ki bu mümkündür! Her ne kadar pandemi sebebi ile faizler düşmüş olsa dahi yine de alacağınız araca olması gerekenden fazla para ödeyecek olmanız kaçınılmazdır.

Hepimiz biliyoruz ki; banka kredisi yâda bayiden otomobil aldığımızda taksit tutarı yüksek olabiliyor ve alacağınız aracın toplam tutar üzerinden bir kısmının peşinat olarak verilmesi gerekiyor. Peşinatısınız yoksa başvurunuz onaylanmıyor. Şimdi size banka ve bayilerden daha avantajlı ve üstelik peşinatsız araba alma sistemlerinden birinden bahsedeceğiz. Faizsiz finansman sistemi ile a raba al peşinatsız, ara ödemesiz, küçük taksitler ile üstelik dilersen teslim alacağın tarihleri seçebileceğin yöntemleri tercih ederek…

Peşinatsız Araba Alma Yöntemleri Nelerdir?

Peşinatsız araba alma yöntemleri 30 yılı aşkın süredir var. Yöntemlerinden en caziplerini faizsiz finansman şirketleri uzun süredir kullanıcılarına sunuyor. Küçük taksitlerle ev yâda peşinatsız araba sahibi olma vaat ediyor. Kısa başlıklar ile peşinatsız faizsiz finansman şirketlerinin avantajlarına değinelim:

- Faizsiz dediğimizde gerçekten faizsiz altını çizmekte fayda var. Dosya masrafı vb ek ödemeler dâhil, hiçbir ek ödeme yok.

- Gelirinizi siz biliyorsunuz, dolayısı ile ödeme tutarlarınızı kendiniz belirlersiniz,

- Ödemelerde360 aya kadar taksit imkânını var,

- İsterseniz sizin insiyatinfinizde peşinatsız ödeme seçeneğini var. Peşinat verirseniz borcunuz daha hızlı biter.

- Küçük taksitler ile peşinatsız araba sahibi olabilirsiniz.

Faizsiz finansman şirketleri son günlerde edindiği devlet desteği ile de; ev ve araba almanıza yardımcı banka kredilerinden daha avantajlı bir sistemdir. Faizsiz ve isterseniz peşinatsız bu sisteme kefilsiz dâhil olabilirsiniz. Üstelik iş, eğitim, düğün vb. tüm ihtiyaçlarınızda küçük taksitler ile geri ödeme yapabilirsiniz. Peşinatsız araba ve ev satın alabilirsiniz.

Peşinatsız Araba Almak İçin Yeni Dönem