Piazza AVM'de Engelliler Gününe özel program

TAKİP ET

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, Piazza AVM'de etkinlik düzenleyeceklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, 'Engelli bireylerimiz için hazırladığımız bu programa tüm halkımız davetlidir.' dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atacak.

Yarın (Cumartesi), saat 14:00’ de, Piazza AVM’ de gerçekleşecek olan etkinliğe bedensel engelliler, görme engelliler, işitme engelliler ve özel sporcular katılacak.

Kortej, halk oyunları, paten gösterisi, Gurup Gece Yolcuları konseri ve pasta kesiminin yapılacağı etkinliğe tüm Samsunluları davet eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, şöyle konuştu:

“Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç önderliğinde, Samsun Valimiz Sayın İbrahim Şahin'in de destekleri ile engelli bireylerimiz için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Onları sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nde değil her zaman hatırlıyor ve özellikle spor alanında onlara en iyi hizmeti verebilmek için gayret gösteriyoruz. Piazza AVM’de düzenleyeceğimiz bu etkinlikte engelli bireylerimizi biraz olsun mutlu etmeyi ve kendilerini özel hissetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.”