Polis Adnan Kör için Ayvacık İlçesi Emniyet Amirliği önünde tören düzenlendi

TAKİP ET

Ayvacık İlçesi Emniyet Amirliğinde görevli 55 yaşındaki polis memuru Adnan Kör aniden rahatsızlanarak 1 hafta önce Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kalp ve Şeker Hastalığı rahatsızlığı olan polis memuru Adnan Kör kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşam mücadelesini kaybetti. Evli ve 4 çocuk babası olan Adnan Kör için Ayvacık İlçesi Emniyet Amirliği önünde tören düzenlendi.

Hayatını kaybeden polis memuru Adnan Kör’ün cenazesi Türk Bayrağına sarılı tabutta tören mangasının omuzlarında getirildi. Törene  İlçe Kaymakamı  Can Kazım Kuruca, İlçe Jandarma Komutanı Eren Yüksel, Belediye Başkanı Mustafa Belur, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Murat Ulus, Hakan Karslı, İlçe Emniyet  Amiri Mehmet Aksoy, İlçe Müftüsü Hadi Keskin, Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Güler, Refahittin Şencan, Büyükşehir Belediyesi  ve İlçe belediye Meclis Üyeleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş, İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Halil Kalaycı, Ayvacık Belediyesi Birim Müdürleri ve personelleri,  Mahalle Muhtarları, ilçe Emniyet Müdürlüğü personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

İlçe Emniyet Amirliği önünde düzenlenen törende Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşu yapılmasının ardından Merhum polis memurunun özgeçmişi kısa olarak anlatıldı. Daha sonra İlçe Müftüsü Hadi Keskin polis memuru Adnan Kör’ün ruhuna dualar okuyarak törene katılanlardan helallik istedi.

Ayvacık  Belediye Başkanı  Mustafa Belur ‘’ Oldukça hüzünlü bir törenle karşı karşıyayız. İlçemiz adına hüzünlü bir gün, sevenlerine ve yakınlarına sabır polis teşkilatımıza ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Allah Rahmet eylesin dedi.’’ Dedi.

Tören boyunca vefat eden polis memurunun gözü yaşlı  eşi ve çocukları taziyeleri kabul ettiler. Yapılan kısa törenin ardından Adnan Kör’ün naaşı  İlçenin Orhangazi Mahallesi Merkez Caminde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılınmak üzere cenaze aracına konuldu. Kılınan cenaze namazı sonrası Polis Memuru Adnan Kör’ün naaşı toprağa verilmek üzere memleketi Hayat İli Erzin İlçesine gönderildi.