Polisimizin her zaman yanındayız

TAKİP ET

Samsun Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt'a, Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği 5.56 Birliği Samsun Şubesi, Küçük Kolpınar Mahallesi Muhtarı Engin Erbil ve Atakum Arena Taraftar Grubu ziyarette bulundu. Anlamlı ziyarette 'polisimizin yanındayız' mesajı verildi.

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde yaşanan hain terör saldırısına tepkiler çığ gibi büyüyor. Önceki gün Türk Polisi'ne destek veren, birlik olunması yönünde çağrıda bulanan Atakum Arena Taraftar Grubu bu kez Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği 5.56 Birliği Samsun Şube Başkanı Erkut Erbil, Küçük Kolpınar Mahallesi Muhtarı Engin Erbil ve Atakum İlçesi sakinlerinin de katılımıyla Samsun Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu. 

BİRLİĞİMİZİ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ
Samsun Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt'un makamında gerçekleşen ziyarette Emekli Polis Özel Harekatçılar Derneği 5.56 Birliği Samsun Şube Başkanı Erkut Erbil, "Türkiye Cumhuriyeti polisi, askeri ve vatandaşlarıyla bir bütündür. Bizim birliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. Hepimiz güzel ülkemiz için canımızı vermeye hazırız. Hain terör saldırını şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimizin ailelerine sabır, Yüce Türk Milleti'ne başsağlığı diliyoruz" dedi.

OMUZ OMUZA VERMELİYİZ
Vatandaşlarının polise verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu belirten Çevik Kuvvet Şube Müdürü Musa Bozkurt, kendilerine Türk halkı tarafından verilen bir selamın bile çok önemli olduğunu söyledi. Ziyaretin sonunda Müdür Bozkurt'a her zaman Türk Polisi'nin yanında olduklarını bir kez daha söyleyen Küçük Kolpınar Mahallesi Muhtarı Engin Erbil de kesinlikle birlik ve beraberlik için omuz omuza verilmesi gerektiğini söyledi.
Atakum Arena Basın sözcusü Afşin Erbil Vatanımızın birligi ve beraberligine kast edenler karsilarinda bizleri bulacak herşeyden önce vatan dedi.