PRC ve Antikor Testi, yurt dışı ziyaretleri için gerekli Covid-19 test sonucu

TAKİP ET

Koronavirüs geçirmiş veya belirtisiz atlatmışsanız, vücudunuz bağışıklık geliştirmiş ise bunu Büyük Anadolu Hastaneleri'nde yaptıracağınız PRC ve Antikor testleri ile öğrenebilir, yurt dışı ziyaretleriniz için gerekli Covid-19 test sonucunu kısa bir sürede alabilirsiniz.

Koronavirüse yakaladım mı? belirtisiz geçirdim mi? bağışıklığım oluştu mu? PRC ve Antikor testi ile kafanızda soru işareti kalmasın! PRC ve Antikor testi'ni Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nde yaptırabilirsiniz. Detaylı bilgi için 0 532 260 21 31 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Büyük Anadolu Hastaneleri'nde Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı testlerinde; PRC testi; hasta ve hastalık virüsün kuluçka döneminden itibaren, IgG Antikor Testi; Virüs Bulaştıktan en az 14 gün sonra bağışık durumu öğrenme, IgM Antikor testi ile de; Virüs ile mücadelenin başlangıç dönemini kapsayan bir taramadır ve tamamen ücretli olarak yapılmaktadır. 
Yurt dışı ziyaretleri için istenen zorunlu olan PRC test sonucunu da yine kısa bir süre içinde kişiye teslim edilmektedir.
Bununla ilgili olarak detaylı bilgileri Alo Doktorum 0 532 260 21 31 ve 444 3 703 nolu telefonlardan detaylı olarak bilgiler alabilirsiniz.

PRC ve Antikor Testi