Profesyonel site yöneticilerinden Samsun'dan ortak çağrı

TAKİP ET

Samsun'da faaliyet gösteren profesyonel apartman, site ve tesis yönetiminin öncü firmalarının temsilcileri bir araya gelerek, sektörle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Samsun’da faaliyet gösteren profesyonel apartman, site ve tesis yönetiminin öncü firmalarının temsilcileri bir araya gelerek,  sektörün sorunlarını masaya yatırarak çözüm önerileri üzerinde tartıştı.
En önemli sorunlardan biri olan merdiven altı firmaların sektöre verdikleri zararlara dikkat çekildi. Hiçbir mali sorumluluğu olmayan firmaların uygun fiyat vurgusuyla sunmaya çalıştıkları hizmetin hakkini veremeyip hem sektöre hem site apartman sakinlerine verdikleri zararlar görüşüldü.
Toplantıya katilin sağlayan İshar yapı yönetim, Samsun yapı yönetim, Rota yapi yönetim Artı yapı yönetim, Akıncı yapı yönetim, Erg yapı yönetim, Beyaz yapı yönetim ve Estargon yapı yönetim firmaları, Samsun genelindeki tüm firmalara çağrı yaparak birlik ve beraberlik talebinde bulundular.
Sektöre yon veren firmalar olarak; taban fiyat uygulamasının olması gerektiğini dile getirip, mali sorumlulukları olan kurumsal firmaların daha iyi hizmet verebilmeleri adına haksiz rekabet ortamının önüne geçilmesini istediklerini beyan ettiler.


Yönetim firmaları olarak samsunda yöneticiler derneğinin açılması ve  odalaşma taleplerinin bulunduğu bildiren firma yetkilileri, site ve apartmanların bu dernek ve odalara kayıtlı olan sorumluluk sahibi firmalardan hizmet almaları konusunda halkımızı bilinçlendirme çalışmalarına başlayacaklarını bildirdiler.
Gelenselsel hale getirip her ay bir araya gelerek daha fazla mali kayıtlı yönetim firmasını bir araya getirip, karşılıklı istişare ve çözüm önerileri ile hizmet ettikleri binlerce site ve apartman sakinine hak ettikleri en iyi yönetim hizmeti sunmak istediklerini bildirdiler.
Toplantıda ayrıca; Nisan ayında Samsun’da yapılması planlanan Türkiye Kentsel Tesis Yönetimi Derneğinin Karadeniz Bölge Buluşması’nda gündeme gelecek konular, derneğin samsuna ve yönetim firmalarına katkıları istişare edildi.

Profesyonel site yöneticileri