Ramazan Bayramı tatili 9 gün mü oluyor? Ramazan Bayramı hangi günler!

TAKİP ET

Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılacak. Toplantıda bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı değerlendirilecek.

Ramazan Bayramı yaklaşırken en çok merak edilen konulardan biri olan bayram tatilinin 9 güne çıkıp çıkmayacağı kararının da toplantıda alınması bekleniyor.
Ramazan Bayramının ilk günü 2 Mayıs Pazartesi, son günü ise 4 Mayıs Çarşamba gününe denk geliyor. Bayram tatilinin 9 gün olması için 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günlerinin de resmi veya idari tatil edilmesi gerekiyor. İdari tatil ilan edilmesi halinde sadece memurlar 9 günlük izinden faydalanacak.
Bayram tatili araştırmalar gündemde takip ediliyor. Ramazan Bayramı'nın başlamasına kısa bir süre kaldı. Ramazan Bayramı tatili 4 Mayıs Çarşamba günü sona eriyor. 5-6 Mayıs tarihlerinin bayram tatile eklenip eklenemeyeceği ile ilgili detaylar ise tatil planı yapanlar tarafından merak ediliyor. Kabine toplantısında bayram tatilinin görüşülmesi bekleniyor. Kabine toplantısı yarın gerçekleşecek ve gözler kabine toplantısında çıkacak kararlara çevrildi. Toplumda Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün yapılmasının esnaf için büyük katkı olacağı düşüncesinde.
Peki bayram tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün olacak mı 2022? 
Ramazan Bayramı arefesi 1 Mayıs Pazar
Ramazan Bayramı 1. Gün: 2 Mayıs Pazartesi
Ramazan Bayramı 2. Gün: 3 Mayıs Salı
Ramazan Bayramı 3. Gün: 4 Mayıs Çarşamba
 

Ramazan Bayramı tatili 9 gün mü oluyor