Recep Yazgan Diriliş Postası Karadeniz Bölge Temsilcisi oldu

TAKİP ET

Akasyamhaber Genel Yayın Yönetmeni ve Diriliş Postası Yazarı Recep Yazgan, Diriliş Postası Karadeniz Bölge Temsilcisi oldu.

Diriliş Postası Gazetesi Genel Müdürü Orhan Pekçetin ile Abone ve Dağıtım Genel Koordinatörü Saim Çelenli Akasyamhaber’i ziyararet ederek Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette aynı zamanda Diriliş Postası Yazarı olan Recep Yazgan’ın Diriliş Postası Karadeniz Bölge Temsilcisi olarak yetkilendirildi.

Diriliş Postası Genel Müdürü Orhan Pekçetin, Diriliş Postası Gazetesi olarak Türkiye genelinde bölge temsilciliklerini yapılandırmaya başladıklarını, Diriliş Postası’nda uzun süredir yazarlık yapan Recep Yazgan’ın Karadeniz Bölge temsilcisi olarak yetkilendirmek için bu ziyaretti gerçekleştirdiklerini kaydetti.

KARADENİZ BÖLGE SAYFASI

Pekçetin’in Akasyamhaber’in başarılı haberciliğini, bundan böyle bölge haberleriyle Diriliş Postası’nda da görmekten mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Akasyamhaber Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan ise, ailesinin bir üyesi olmaktan mutluluk duyduğu Diriliş Postası Gazetesi’nin Karadeniz Bölge Temsilciliği görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını belirterek, kendisini bu göreve uygun gören Diriliş Postası Genel Müdürü Orhan Pekçetin’e teşekkür etti.