Rüya Park Samsun'da alışkanlıkları değiştirecek!

TAKİP ET

Hayalleriniz, Rüya Park Düğün Salonu & Organizasyon'da gerçek oluyor...

Rüyalarınızı gerçekleştirmeye hazırlanan Rüya Park Düğün Salonu & Organizasyon, TÜYAP Samsun 2. EV'leniyoruz Fuarı'nda yerini aldı. 

10 bin metrekare alan içerisinde Karadeniz'de tek olma özelliği taşıyan Rüya Park Düğün Salonu&Organizasyon, 1 Haziran'da açılarak Karadeniz'e hizmet vermeye başlayacak.

Atakum İlçesi Büyükkolpınar Mahallesi Anadolu Bulvarı No: 71'de 10 bin metrekare alan içerisinde yer alarak Karadeniz'de tek olma özelliği taşıyan Rüya Park Düğün Salonu&Organizasyon, Samsun 2. EV'leniyoruz Fuarı'nda açtığı stantla ziyaretçilerle buluşuyor. 1 Haziran'da yapımı tamamlanacak Rüya Park Düğün Salonu&Organizasyon, şimdiden yoğun talep görüyor. 400,600,700 ve 800 kişilik salonlarıyla şehirden uzak, doğa ile başbaşa organizasyonlar sunmaya hazırlanan Rüya Park Düğün Salonu&Organizasyon, otağ çadırı konseptiyle de Endülüs mimarisini Samsun'a taşıyor. 

YOĞUN TALEP

Rüya Park Düğün Salonu&Organizasyon hakkında bilgi veren işletmeci Mustafa Umar, "Samsun'a, Karadeniz'e ve TÜYAP'a teşekkür ediyoruz. Bu bizim ilk fuarımız. Karadeniz'de ilk olarak 10 bin metrekare alan üzerine 3 kapalı bir açık olmak üzere düğün ve organzisyon salonlarımızı inşa ediyoruz. Samsun'a ve Karadeniz'e hayırlı olmasını diliyoruz. Otoparklı ve nezih bir ortamda hizmet vereceğiz. Rüyaları gerçeğe dönüştürmek için yola çıktık. Şimdiden yoğun bir talep ile karşılaştık. 4 gün boyunca TÜYAP Samsun 2. EV'leniyoruz Fuarı'ndayız. Herkesi bekliyoruz" dedi.

Rüya Park Samsun