Sağlık-Sen Samsun İl Yönetimi meydanları terk etmiyor

TAKİP ET

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, 15 Temmuz hain darbe kalkışması başlamasından bugüne kadar meydanları hiç terk etmediler.

Sağlık-Sen Samsun Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve Başkan İlhan Öksüz ile birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar Samsunlularla birlikte demokrasi nöbeti tutuyorlar. 

Sağlık-Sen ailesi olarak  15 Temmuz gecesinden itibaren tüm üyelerimizle birlikte alanlarda ve sahadayız diyen Başkan Öksüz; "Milletin ve iradenin üzerinde vesayet kurulmasını asla kabul etmiyoruz. Memur-Sen kuruluşundan bu güne kadar bundan önce gerçekleşen darbe dönemlerinde olduğu gibi bugün de milli iradenin en büyük savunucusudur. Sahada ve alanlarda vesayetin karşısında dik duruşumuzu sürdürüyoruz.
Gün meydanları boş bırakmama, milli iradeye ve milli egemenliğe sahip çıkma günüdür. Gün vesayet odaklarının ait olduklarının ait oldukları yere, tarihinin çöp sepetine atılana kadar mücadeleye devam etme günüdür. Sağlık-Sen ailesi olarak, millete ve iradesine sahip çıkmak için Cumhuriyet Meydanı'ndayız” dedi.