Sakaryaspor Samsunspor Maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden lider Sakaryaspor ile 2. sırada mücadele eden Yılport Samsunspor 16 Aralık Pazar günü saat 19:00da karşı karşıya gelecek. Zirve yarışında her iki takımda galibiyet arayacak. Yılport Samsunspor'un deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacağı maç TV 264'den canlı olarak yayınlanacak.

Sakaryaspor Samsunspor Maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden lider Sakaryaspor ile 2. sırada mücadele eden Yılport Samsunspor 16 Aralık Pazar günü saat 19:00da karşı karşıya gelecek. Zirve yarışında her iki takımda galibiyet arayacak.

Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadelenin yerel tv kanalı TV264’ten naklen yayınlanacak.

Maçın haberi

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, hafta sonu liglerde görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre  Yılport Samsunspor'un, pazar günü saat 19.00'da başlayacak  Sakaryaspor maçını Adana bölgesi A klasman hakem Caner Ak yönetecek. Formda hakemlerden birisi olan Ak, bu sezon 2'si Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere 16 karşılaşmada görev yaptı. Adana bölgesi hakemi Caner Ak, bu maçların 8'inde orta hakem, 8'inde de dördüncü hakem olarak görev aldı.

Yılport Samsunspor maç saatini beklemeye başladı

Yılport Samsunspor yarın deplasmanda karşılaşacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı.

Sakaryaspor’un tesislerinde teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan idman ilk olarak ısınma hareketleri, 5’e 2 çalışma ve çift kale maçın ardından son buldu.

İdman öncesi Sakarya’da yaşayan Kırmızı-Beyazlı taraftarlar başkan İsmail Uyanık ve teknik heyete tatlı ikram ederek hatıra fotoğrafı çekindi.

Sakaryaspor Samsunspor Maçı