Salih Çelik başarılarla dolu bir yıl diledi

TAKİP ET

Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Salih Çelik, hemşehrilerinin yeni yılını kutladı. Çelik, "Kurtuluş ve bağımsızlığa gidilen yolun 100. yılında ilk günkü aşkla cesaret, irade ve erdemle 2023 hedeflerine kararlı bir şekilde gitmek adına başarılarla dolu yeni bir yıl olmasını diliyorum. " dedi.

Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Salih Çelik, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında, şu sözlere yer verdi: "Hüzünleriyle, sevinçleriyle, gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılamanın sevincini yaşıyoruz.
Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli, sağlık ve afiyet içerisinde geçmesi; güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması gönülden temennimizdir. 2019 yılının ülkemizde, bölgemizde ve İlimizde acıların yaşanmadığı, huzurun, sükunetin ve barışın hakim olduğu bir yıl olmasını diliyorum.
Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz, güçlü ve müreffeh bir Türkiye oluşturma inancımızı ve azmimizi koruduğumuz sürece başarı yeni yılda da bizlerin olacaktır. 
Dünyamızın birçok yerinde ve özellikle de gönül coğrafyamızda devam etmekte olan savaştan, terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan insanlığın kurtulması; sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu, temel insan hak ve hürriyetlerinin her yerde sağlandığı bir dünya herkesin ortak özlemidir. 

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın, ülkemiz, milletimiz, ilimiz ve insanlık alemi için barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyorum." dedi.

Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Salih Çelik