Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül İş-Kur İşçileriyle vedalaştı

TAKİP ET

Salıpazarı Belediyesinde Toplum Yararına Çalışma Programında çalışan işçi personellerinin görev sürelerinin dolması nedeni ile bir program düzenleyen Başkan Akgül emeklerinden dolayı işçilere teşekkür etti.

Veda yemeğine Belediye personelleri ile Başkan Yardımcısı Sadık Sağlam, Yazı İşleri Müdürü Yusuf Çakır,İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ahmet Karagüzel ve Mali Hizmetler Müdürü Yılma Torun katıldı.

Burada konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül işçilerden helallik istedi ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

BERABER BAŞARDIK.

Başkan Akgül “  Şöyle bir baktığımızda ilçemizin nasıl büyüyüp geliştiği hepimizin görüyoruz. Bunları değerli mesai arkadaşlarımızla beraber başardık. Emeği geçenlere, katkıda bulunanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

EN ZOR GÜNLERİNDE YANINDA OLDUK.

“Kamu hizmeti insanların doğumundan ölümüne kadar, gecenin 3’ünde bile bir cenaze olsa kimse kalkmam gitmem demiyor.” diyen Başkan Akgül “ İşçilerimiz bunu bir görev olarak biliyor ve kalkıp gidiyor. Halkımızın en zor günlerine, en zor zamanlarında yanında olmuş oluyoruz, diğer hizmetlerde aynı. Belki bugün kısa gibi gözükebilir. 6 ay, 9 ay, 12 ay çalışan arkadaşlarımız var. Ama sonuçta yapılan bir eser var, yapılan bir hizmet var, ortaya çıkan hizmetler topluluğu var.

BİSMİLLAH İLE BAŞLIYORUZ.

Hepimiz yine bu ilçede yaşamaya devam edeceğiz. Yapığımız bu güzel eserlerin üzerinde yürümeye devam edeceğiz. Yaptığımız bu güzel işlerin yanından geçerken bunu da biz yapmıştık. Bizim çalıştığımız süre içinde bunu da yapmıştık diyeceğiz. Onun için bu işleri böyle basit ve hafif gibi görmeyin. Allah yaptığımız her güzel için inşallah bizlere sevap verecektir, bizler bunlara inanan insanlarız. Bizler bir işe başlarken Bismillah’la başlıyor ve yüce Mevla’mızdan bize kolaylıklar sağlamasını ve başarı getirmesini temenni ediyoruz.

HİÇ BİR ZAMAN BAŞARISIZ OLMADIK.

Bugüne kadar  Salıpazarı’nda yaptığımız hiçbir işte çok şükür geri kalmadık ve başarısız olmadık diyen Akgül “Bugüne kadar belki de akla hayale gelmeyecek çok güzel işlere imza attık. Şu Bulvar Yolu bile 10 sene sonra yapılabilecek bir eser iken biz kendi çabalarımızla, takip etmeyle, büyüklerimizin bizlere verdiği katkıyla meydana getirdik. Normal şartlarda yapılır mıydı? Yapılırdı ancak 8-10 sene sonra yapılırdı.Birçok hizmette aynı bunun gibi. İnşallah hastanenin müjdesi de en kısa zamanda gelir. Hep beraber onu da müjdesini almış oluruz.

HAKKINIZI HELAL EDİN.

Ben tekrardan güzel hizmetler yapmayı yüce Mevla’dan bizlere nasip etmesini diliyorum. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerde bize vermiş olduğunuz emeklerden  dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Eğer çalışma esnasında istemeden bir kırgınlığınız, kalp kırıklığınız olduysa hakkınızı helal edin. Çalışma esnasında istemeden de olsa bu tür şeyler olmak durumunda kalıyor ama ben hakkım varsa sizlere helal ediyorum, sizlerde helal ediniz.

Bundan sonraki yaşantınızda ailenizle birlikte güzel, huzurlu, mutlu, bol kazançlı günler temenni ediyoruz. İnşallah güzel umutlar, güzel ışıkları, güzel kazançlar, güzel günler için beraber oluruz. Hepinize tekrardan ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.