Salıpazarı Belediyesi'ne yol süpürme aracı

TAKİP ET

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Salıpazarı Belediyesine yol süpürme ve temizlik aracı hibe edildi.

Salıpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan hibe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunularak, yol süpürme ve temizlik aracı hibe edilmesi çalışmalar neticesin de onaylanmıştı. Onaylanan yeni yol temizleme aracı Salıpazarı Belediyesine teslim edildi.

Temizlik imandadır diyen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, "Belediye olarak öncelikli görevlerimizden birisi de ilçemizde çevre temizliğidir. Göreve geldiğimiz günden beri, temiz bir çevreye sahip Salıpazarı için çalışıyoruz." dedi.

İlçenin Büyükşehir yasasından sonra  geniş bir yerleşim alanına sahip olduğunu belirten Başkan Akgül, "İlçemizde Belediye hizmetlerini en güzel şekilde yerine getirmek için araç ve iş makineleri parkımızı sürekli yenilemeyi ve güçlendirmeyi amaç edindik. Daha öncede ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılmak üzere birçok aracı belediyemizin bünyesine kazandırmıştık.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yüzde yüz hibe yoluyla alınan yol süpürme aracı 4,5 metreküp hacim kapasiteli ve ÖTV hariç 267 bin TL değerinde.