Salıpazarı Kaymakamı Dinçer, engellilerin yanında

TAKİP ET

3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm dünyada olduğu gibi Salıpazarı'nda da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında engelli vatandaşlarla bir araya gelen Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, onlarla bir süre sohbet etti. Engelli vatandaşların karşılaştıkları zorlukları ve taleplerini de dinleyen Kaymakam Dinçer “çözüm noktasında yerel yönetimlerle birlikte hareket edeceğiz”dedi.

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer burada yaptığı konuşmada;

“Dünya Engelliler Günü'nün kutlanması elbette çok önemli, ancak engelli vatandaşlarımızı sadece yılda bir gün hatırlamak ve diğer günlerde unutmak doğru bir davranış değildir. Engelli vatandaşlarımızın her biri toplumumuzun ayrılmaz bir parçasıdır. Bizler, hayatın içinde bireyler olarak bütünüz. Engelli engelsiz tüm toplumun hep birlikte uyum içerisinde bütünleşmesi ve her bir bireyin karşılıklı saygı ve sevgi ortamında birbirlerini anlayarak yaşayabilmesi en büyük gayemiz olmalıdır.” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile düzenlenen etkinliklere Kaymakam Meriç Dinçer, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Sevil Şahin, İlçe Müftüsü Kenan Doğru ve engelli vatandaşlar katıldı.