Salıpazarı'nda en güzel etkinlik

TAKİP ET

Salıpazarı Belediye Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen 'Salıpazarı 1. Çocuk Kitap Günleri' başladı. Etkinliğe çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Hasan Çelebi Çok Programlı Lisesi Kapalı spor Salonunda düzenlenen Kitap Günlerine Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, Ülkü-Tek Samsun Şube Başkanı İlyas Aydın, Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sait Kuzu ve çok sayıda öğretmen  ile öğrenci katıldı.

Salıpazarı’nda iki gün sürecek olan 1. Çocuk Kitap günlerine 13 yayın evi ile yazarlar İbrahim Ünsal Uçar, Hasan Yiğit ve Nihat Gökmen kitapları ile katıldı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “ Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla bu yıl ilkini düzenlediğimiz Salıpazarı 1. Çocuk Kitap Günleri’ne gösterilen yoğun ilgi bizleri hem umutlandırdı hem de gururlandırdı.”dedi.

Toplumda kitap okuma alışkanlığının artırılması gerektiğini ifade eden Salıpazarı Belediye Başkanı Akgül, bu kapsamda farklı etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kitap okuma alışkanlığının çocuklara daha kolay kazandırılabileceğini belirten Belediye Başkanı Halil Akgük , “Çocuk Kitap Günleri” adı altında böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Kaymakam Günaydın ve Başkan Akgül öğrencilerle birlikte kitap stantlarını gezdi. Etkinliğe katılan yazarlarla da bir süre sohbet etti.

salıpazarı haber